De wereld om ons heen verandert. We werken steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk, maken gebruik van moderne technologieën en door klimaatverandering is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Dit betekent veel voor de hoeveelheid en manier waarop we ons dagelijks verplaatsen naar ons werk, de supermarkt en vrienden en familie. Die verplaatsingen en de vervoersmiddelen waarmee we dat doen noemen we mobiliteit.

De gemeente Waalwijk wil samen met inwoners, bedrijven en bezoekers de wensen voor mobiliteit onderzoeken. Zo kan de gemeente mobiliteit meer passend maken op wat voor jou belangrijk is. Hoe dit het beste kan, zet de gemeente in een mobiliteitsplan. Het mobiliteitsplan zorgt ervoor dat jij in de toekomst op een duurzame, veilige, comfortabele en snelle manier van A naar B kunt komen. En jij kunt meedenken over de inhoud. Weten hoe? Lees snel verder.

Kom naar een praatcafé!

In april organiseren wij  drie live praatcafés over mobiliteit in Waalwijk, Sprang-Capelle en Waspik. Tijdens een praatcafés kun je meepraten over de mobiliteit van jouw woonplaats en aangeven wat jij hierin belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan veilige naar school reizen, goede wandel- en fietspaden of de veiligheid van kruispunten in uw buurt.  Schuif aan en praat mee  over de toekomstige mobiliteit in jouw woonplaats! Er staat een hapje en drankje voor je klaar.

Wanneer en waar?

Bezoek één van de drie  praatcafés::

Waalwijk:
donderdag 14 april, van 19.00 - 21.30 in het Gemeentehuis van Waalwijk

Sprang-Capelle:
woensdag 20 april, van 19.00 - 21.30 in Zalencentrum Zidewinde

Waspik:
donderdag 21 april, van 19.00 - 21.30 in Buurthuis ’t Schooltje in Waspik

Je kunt op elk moment binnenlopen, aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Wil je nu alvast meedoen? We hebben een enquête gemaakt om te kijken wat jij belangrijk vindt op het gebied van mobiliteit in de gemeente.

Ga naar de enquête(externe link)