Denk mee, praat mee en doe mee!

Meld je hier aan

Heb je volop ideeën en/ of meningen over wat er beter en anders kan in de gemeente Waalwijk? Doe mee, meld je aan voor het inwonerspanel Sprekend Waalwijk en geef jouw mening! 

De gemeente Waalwijk heeft een eigen inwonerspanel met ongeveer 1000 leden. Dit panel benaderen we drie keer per jaar. Via een korte, eenvoudige vragenlijst geven de panelleden hun mening over actuele onderwerpen. De gemeente, maar zeker ook andere organisaties (van bewoners), kunnen onderwerpen aandragen voor een enquête. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, duurzaamheid of bomenbeleid. Daarop volgt vaak een bijeenkomst van zo’n 25 leden met de verantwoordelijk bestuurder. Daar wordt een aantal panelleden voor uitgenodigd. Zij bespreken dan samen de uitkomsten in detail. De uitkomsten van het inwonerspanel kunnen worden meegewogen in het uiteindelijke besluit dat de gemeente neemt over het onderwerp.

Heb je vragen over het inwonerspanel? Neem dan contact op met beleidsmedewerker Esther van der Donk via 0416- 683 456 of mail naar info@waalwijk.nl.