Voel jij je betrokken bij het welzijn van de mensen in Waalwijk? Denk jij graag mee over de zorg en ondersteuning die Team WijZ van de gemeente Waalwijk biedt? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor het cliëntenpanel van Team WijZ.

Het cliëntenpanel is een kleine groep van vijf tot tien personen. De taak van het cliëntenpanel is om gevraagd en ongevraagd advies aan Team WijZ van de gemeente Waalwijk te geven. De leden van het cliëntenpanel komen maandelijks bij elkaar om belangrijke onderwerpen te bespreken.

De onderwerpen
Welke onderwerpen van Team WijZ besproken worden, bepaalt het cliëntenpanel zelf. Denk bij onderwerpen bijvoorbeeld aan: de kwaliteit van Team WijZ, zorgaanbieders, voorzieningen, toegankelijkheid en communicatie. Is er iets wat beter kan? Dan is dat iets om te bespreken!

Meld je aan
Aanmelden voor het cliëntenpanel kan door contact op te nemen met Margriet van Loon via mvanloon@home.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Ook dan kun je haar een mailtje sturen. Zij is de oprichter van het cliëntenpanel, dus kan je hier alles over vertellen.